Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان مدیرعامل شرکت جهان فولاد سیرجان گفت: تاکنون از آب به عنوان مشکلی در راه توسعه نام برده می شد که تا پایان امسال این مشکل در استان کرمان حل خواهد شد و در واقع هیچ مانعی برای رشد و توسعه در صنعت و صنایع پایین دستی وجود ندارد.

"علی عباسلو" امروز شنبه پنجم بهمن ماه در مراسم افتتاحیه دومین نمایشگاه بین المللی معدن، صنایع معدنی و زنجیره تامین فولاد در سیرجان اظهار کرد: بالاترین سرمایه هر منطقه و کشور، نیروی انسانی است و هزینه های این حوزه در واقع سرمایه گذاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: استان کرمان و شهرستان سیرجان دارای سرمایه انسانی بالایی است که به خاطر قرار گرفتن دو صنعت بزرگ خاورمیانه(مس و فولاد) دارای پتانسیل بالایی در در این صنایع است.

عباسلو تصریح کرد: در منطقه گل گهر زنجیره تولید از استخراج سنگ آهن تا تولید شمش فولادی به صورت پیوسته و حمل مواد توسط نوار نقاله صورت می گیرد و در مس سرچشمه نیز ماده خام تا محصول نهایی را در یک نقطه داریم که هر دو می توانند دانشگاه های بزرگی برای آموزش صنعت و ارتباط خوب با دانشگاه برای تربیت نیروی انسانی باشند.

مدیرعامل شرکت جهان فولاد گفت: سیرجان می تواند یک منطقه خوب برای ساخت صنایع پایین دستی معدن گل گهر و مس باشد و صنایع جنبی می تواند سرمایه گذاران را جذب کند که زیرساخت ها نیز مهیاست و جاده، نزدیک بودن به بندرعباس، منطقه ویژه، حمل و نقل ریلی و هوایی در شهرستان آماده است.

وی افزود: تاکنون از آب به عنوان مشکلی در راه توسعه نام برده می شد که تا پایان امسال این مشکل در استان کرمان حل خواهد شد و در واقع هیچ مانعی برای رشد و توسعه در صنعت و صنایع پایین دستی وجود ندارد.

عباسلو اظهار کرد: از شرکت کنندگان در نمایشگاه درخواست داریم سیرجان و استان کرمان را با این دیدگاه ببینند که برنامه ریزی 12 میلیون تن فولاد دیده شده و اکثر این پروژه ها به بهره برداری رسیده یا در دو سه سال آینده بهره برداری می شود لذا برای ساخت قطعات و تامین تجهیزات و مواد مصرفی برنامه ریزی داشته باشند.

وی تصریح کرد: علی رغم اینکه تحریم ها برای ما مقداری دردسر ایجاد می کند، اما باور ما می توانیم را تقویت کرده و در شرکت جهان فولاد از ابتدا با تحریم آغاز کردیم و حدود 5 کارخانه را در تحریم ها ساختیم و برای راه اندازی کارخانه فولادسازی هیچ کدام از کارشناسان خارجی که تعهد داشتند، نیامدند و توانستیم با استفاده از تجربه و دانش همکاران فولاد مبارکه و خوزستان و جوانان آموزش دیده، خودمان کار را بدون حضور کارشناسان خارجی انجام بدهیم و تقریبا داریم به ظرفیت نهایی می رسیم و طی 5 ماه گذشته به حدود 80 درصد ظرفیت اسمی رسیده ایم.

مدیرعامل شرکت جهان فولاد سیرجان اظهار کرد: این آمادگی را داریم که جهان فولاد به عنوان پایلوت در همه بخش های آهن اسفنجی، میلگرد، شمش فولادی و ... برای ساخت قطعات، تجهزات و مهندسی معکوس همکاری کنیم که با توجه به تحریم ها راهی به جز این وجود ندارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اخبار اقتصادی کرمان استانی اقتصادی فولاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۳۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین + تصاویر

صنایع‌دستی استان کردستان جلوه‌گر هنر دستانِ مردان و زنان کردستانی است که چشم هر بیننده‌ای را به خود جلب می‌کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، صنایع‌دستی گنجینه‌ای پنهان از سرپنجه هنرمندان در استان کردستان است که نسل به نسل و سینه‌به‌سینه حفظ شده‌ تا به مردمان روزگار امروز به یادگار برسد. صنایع‌دستی امروزه نه‌تنها برای برطرف کردن نیازها، درآمدزایی و خرید و فروش نیست، بلکه نماد تاریخ، فرهنگ، تمدن و نوع سبک زندگی اقوام مختلف کشور است. 

صنایع‌دستی به عنوان بخشی از میراث فرهنگی و نمادی از نوع زندگی فرهنگی یک جامعه، همواره مورد توجه است. به علت ویژگی زندگی سنتی در بسیاری از نقاط کردستان و عدم استیلای بخش صنعتی، هنوز صنایع دستی کردستان از لحاظ کیفیت و گستردگی در سطح کشور مطرح است.

صنایع دستی استان کردستان عبارتند از: نازک‌کاری چوب، دست بافی، خراطی، ساخت زینت آلات محلی، سوزن دوزی و روکاری، سفال سازی، حصیربافی، گیوه دوزی نمدمالی و ساخت محصولات چرمی و چوبی؛ دستبافی شامل سجاده، موج، شال، جاجیم، گلیم، گلیمچه و پارچه لباسی است که در بیشتر نقاط شهری و روستایی کردستان تهیه می‌شود. زینت آلات شامل انواع دستبند، گردن بند، سینه ریز، النگو، سربند، انگشتری و گوشواره است. نازک کاری با چوب شامل قوطی سیگار، شیرینی خوری، کیف زنانه، سینی، بشقاب و آجیل خوری است.

هنر نازک کاری ترکیب قطعات بسیار کوچک از انواع چوب‌های طبیعی است که با ظرافت خاص در کنار هم قرار گرفته و موجب به وجود آمدن قطعات بسیار ظریف چوبی همانند قلمدان و سایر محصولات می‌شود. علاوه بر نازک کاری، اروسی سازی، منبت و معرق سنندج نیز از شهرت و اعتبار برخوردار است.

در ادامه گزارش تصویری خبرنگار تسنیم از تولیدات صنایع دستی و هنر فعالان این عرصه در مرکز استان کردستان را ببینید، این دست‌ساخته‌ها با سرپنجه هنرمندانه بانوانی ساخته شده‌ که سعی داشته‌اند در تأمین نیازهای اقتصادی و معیشتی خانواده خود سهیم باشند.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین
  • رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان
  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین + تصاویر
  • جشنواره «شو سواری» اسب کُرد در سقز
  • آماده باش تیم‌های عملیاتی نیشکر برای مقابله با آبگرفتگی
  • ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند
  •  توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • افزایش ۲ برابری مسافران مترو در روزهای جمعه/ برگزاری کارگاه‌های صنایع دستی در ایستگاه‌ها