Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@17:40:51 GMT

جهان فولاد پایلوت بومی‌سازی صنایع کشور شود

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۵۰۸۳۴

جهان فولاد پایلوت بومی‌سازی صنایع کشور شود

علی عباسلو روز شنبه در دومین نمایشگاه و همایش بین المللی معدن، صنایع معدنی و زنجیره تامین فولاد در پردیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان افزود: در چهار بخش تولید آهن اسفنجی ، شمش فولادی، میلگرد و کارخانجات اکسیژن اعلام آمادگی برای پایلوت شدن داریم و نهایت همکاری را با متقاضیان به ساخت تجهیزات و قطعات و مهندسی معکوس خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: با کمک دانش داخلی برای نخستین بار سیستم هیدرولیک را ساخته و نصب کردیم و کارخانه های احیا اینک به سمت واردات این سیستم ها نمی روند.

عضو هیات مدیره شرکت مجتمع جهان فولاد سیرجان گفت: باور داریم سخت ترین فعالیت ها را در بخش راه اندازی و ساخت قطعات می توانیم انجام دهیم و شرکت جهان فولاد در بخش مکانیک و ساخت قطعات مورد نیاز صنایع و معادن کشور در شرایط آمادگی قرار دارد.

وی بیان داشت: باورها را می توانیم با وجود مشکلات تحریم ها، تقویت کنیم و در شرکت جهان فولاد با تحریم ها فعالیت خود را آغاز و ۹ کارخانه را احداث کردیم و هیچکدام از کارشناسان خارجی برای احداث کارخانه پایانی به کشور نیامدند و خوشبختانه با استفاده از تجربه و دانش صنایع استان های دیگر، بدون حضور کارشناسان خارجی ۸۰ درصد ظرفیت این کارخانه را راه اندازی و به زودی به ظرفیت نهایی می رسیم.

عباسلو با اشاره به نیروی انسانی به عنوان یک سرمایه گذاری گفت: سیرجان و استان کرمان نیروی انسانی مطلوبی در اختیار دارند و سیرجان به خاطر قرار گرفتن بین ۲ صنعت بزرگ خاورمیانه (گل گهر و مس) ظرفیت نیروی انسانی ماهر و متخصص در حوزه مس و فولاد بالایی دارد.

وی تصریح کرد: ۲ معدن گل گهر و مس سرچشمه توانستند زنجیره تولید را تکمیل کنند و در منطقه گل گهر و مس سرچشمه از استخراج معدن تا تولید شمش و مفتول به صورت پیوسته انجام می شود.

ارتباط مطلوب صنایع کرمان با دانشگاهها 

مدیرعامل  شرکت مجتمع جهان فولاد سیرجان افزود: صنایع بزرگ استان کرمان ارتباطی مناسب با دانشگاه برای تربیت نیروی انسانی دارند و سیرجان در این حوزه می تواند منطقه ای خوب برای ساخت صنایع پایین دستی این ۲ معدن باشد.

عباسلو  با بیان اینکه صنایع جنبی می تواند سرمایه گذاران را در سیرجان جذب کند و زیرساخت های آن آماده شده است عنوان کرد: وجود منطقه ویژه اقتصادی، جغرافیای منطقه و زیرساخت های حمل و نقل، انرژی و آب در این شهرستان فراهم شده و و مانعی برای رشد و توسعه صنایع وجود ندارد.

وی افزود: سیرجان را با دیدگاهی ببینند که ۱۲ میلیون تن برنامه ریزی تولید فولاد انجام شده و بسیاری از آن در مرحله اجرا و بهره برداری قرار دارد و در برنامه ریزی ساخت قطعات، تامین تجهیزات و قطعات یدکی و مواد مصرفی برای تولید این میزان برنامه ریزی شود.

دومین نمایشگاه و همایش بین المللی معدن، صنایع معدنی و زنجیره تامین فولاد از پنجم تا هفتم بهمن ماه سال جاری در پردیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان در حال برگزاری است.

سیرجان به عنوان قطب معدنی کشور در ۱۷۵کیلومتری جنوب غربی کرمان قرار دارد.

برچسب‌ها وزارت صنعت معدن و تجارت کرمان سیرجان صنایع کوچک و متوسط

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت کرمان سیرجان صنایع کوچک و متوسط وزارت صنعت معدن و تجارت کرمان سیرجان صنایع کوچک و متوسط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۰۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند

جلسه رفع موانع تولید استان کرمان با حضورمعاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار و تیم اقتصادی استان با موضوع رفع مشکلات کارخانه واگن‌سازی زرند در محل این کارخانه برگزار شد.
امیر حسن زاده در جمع کارکنان کارخانه گفت: مجموعه‌های تولیدی در استان کرمان برای ما مهم است، بنابراین کارگروه رفع موانع تولید را در کارخانه واگن‌سازی زرند برگزار کردیم تا فضا را به‌شکل میدانی ببینیم و به رفع مشکلات کمک کنیم.

وی افزود: هم‌اکنون فاصله ای که بین عملکرد و فعالیت واگن سازی زرند با دیگر صنایع استان داشتیم کمترشده و با استقرار تعدادی از مدیران واگن‌سازی در استان کرمان که در تهران فعال بودتد، شاهد نزدیک‌تر شدن این مجموعه به فعالیت صنعتی هستیم.

حسن زاده بیان کرد: وقتی تشکیلات یک مجموعه صنعتی مرتبط با کرمان در تهران باشد دیگر در کرمان استان دیده نمی‌شود، زیرا وقتی کاری در کف کارخانه است باید مدیران هم در استان باشند تا امورات پیشرفت داشته باشد. 

معاون استاندار کرمان اظهار کرد: نیاز به خرید واگن در استان وجود دارد اما هنوز فرهنگ خرید واگن از تولیدات داخلی استان جا نیفتاده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • کاتالوگ و جزییات ال۹۰ بومی‌سازی منتشر شد +تصویر
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • (عکس) ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • ال۹۰ هم بومی‌سازی شد!/ عکس