Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، در مراسم روز ملی صنعت و معدن استان کرمان از علی عباسلو مدیرعامل و بنیان گذار جهان فولاد سیرجان به عنوان پیشکسوت نمونه صنعت و شرکت مجتمع جهان فولاد سیرجان به عنوان واحد نمونه صنعتی استان کرمان با اهدای تندیس تقدیر به عمل آمد.

مدیر عامل مجتمع جهان فولاد سیرجان در حاشیه این مراسم گفت: هر دوی این تندیس‌ها را از توکل به خدا و تلاش همکاران و برنامه‌ریزی صحیح داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوشحالیم که امروز جهان فولاد شرکت جهان فولاد سیرجان با تولید محصولات با کیفیت برتر به برندی جهانی تبدیل شده است.

کارخانه ذوب و ریخته گری که صرفا با حضور کارشناسان داخلی به بهره‌برداری رسیده و از اردیبهشت‌ماه سال جاری وارد فاز تولیدی شده است.

وی اضافه کرد: شرکت جهان فولاد سیرجان در واقع تکمیل کننده زنجیره تولید فولاد در منطقه گل‌گهر است.

عباسلو گفت: ما اولین کارخانه احیا مستقیم  در سیرجان، اولین کارخانه شمش فولادی در سیرجان و بزرگ‌ترین کارخانه تولید میلگرد را در جنوب شرق کشور احداث کرده‌ایم و علاوه بر احداث این سه کارخانه یک کارخانه بریکت سازی، یک کارخانه تولید اکسیژن و یک پست برق ۴۰۰ به ۳۳ برای تامین برق این کارخانه طی ۸ الی ۹ سال گذشته احداث کرده‌ایم.

مدیرعامل و بنیان گذار جهان فولاد سیرجان در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره موفقیت های به دست آمده پاسخ داد: من از همکارانی که در این مدت با ما همکاری داشتند تشکر می کنم از زمانی که ما با سرمایه ۱.۵ میلیارد تومانی شروع کردیم و همکاران ما دو نفر بیشتر نبودند تا امروز که حدودا هزار و ۵۰۰ نفر در مجموعه مشغول به کار است و ارزش دارایی های شرکت ۱۱ هزار میلیارد تومان ارزش گذاری شده کمال تشکر را دارم به این خاطر که این دوستان به ما و روش مدیریت ما اعتماد داشتند و این موفقیت های به دست آمده حاصل تلاش کلیه همکاران عزیز و گرامی بوده است.

عباسلو ادامه داد: من دو اصل را سرلوحه کار هایم قرار دادم یکی توکل به خدا نه توکل خشک و خالی بلکه توکل بر خدا همراه با تلاش و کوشش و دوم اینکه یا کاری انجام نشود و یا کار با کیفیت انجام شود.

همچنین سرپرست روابط عمومی شرکت جهان فولاد سیرجان در این خصوص گفت: در مراسم گرامیداشت روز صنعت و معدن کرمان که در اتاق بازرگانی کرمان برگزار شد از علی عباسلو مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت جهان فولاد سیرجان به عنوان پیشکسوت نمونه صنعت استان تقدیر شد.

علی ارجمند ادامه داد: عباسلو از مدیران به نام شرکت ملی صنایع مس ایران، نائب رئیس اتاق بازرگانی کرمان و بنیانگذار صنعت فولاد سیرجان است که شرکت تحت امر ایشان اولین تولید کننده آهن اسفنجی و اولین تولید کننده شمش فولادی در شهرستان سیرجان و اولین شرکتی است که زنجیره تولید فولاد در شهرستان سیرجان را تکمیل کرده است. این درحالی است که شهرستان سیرجان دارای  ذخایر غنی سنگ آهن است و معدن سنگ‌آهن گل گهر در شهرستان سیرجان با ذخیره احتمالی یک میلیارد تن و ذخیره قطعی ۲۱۹ میلیون تن برزگترین معدن شناخته شده سنگ‌آهن خاورمیانه شناخته می‌شود.

وی گفت: عباسلو سابقه مدیریت در تمامی حوزه های صنعت مس را داشته و با کوله باری از تجربه وارد مدیریت در صنعت فولاد کشور شده که از سال ۶۵ الی ۶۹ در حوزه تولید کارشناس و سرپرست ابزار دقیق  کارخانجات تغلیظ و ذوب مجتمع  مس سرچشمه بوده است. از سال ۷۰ الی ۷۱ در حوزه تولید رئیس ابزار دقیق مرکزی  امور مهندسی مجتمع  مس سرچشمه از سال ۷۲ الی ۷۶ در حوزه اداری مدیر امور پرسنلی و روابط صنعتی شرکت ملی صنایع مس ایران و از سال ۷۶ الی ۸۲ در حوزه توسعه مدیر برنامه ریزی ومدیر پروژه شرکت ملی صنایع مس ایران و از سال ۸۲ الی ۸۴ در حوزه مالی مشاور مدیر عامل و دبیر کمیسیون بودجه و تدوین برنامه چهارم شرکت ملی صنایع مس ایران و از سال ۸۴ الی ۸۸ در حوزه مدیریت عامل، معاون مدیر عامل شرکت ملی صنایع مس ایران و از سال ۸۸ الی ۹۰ مدیر عامل و عضو هیات مدیره شرکت توسعه و آبادانی استان کرمان و از سال ۹۰ تا کنون سکان مدیر عاملی و عضو هیات مدیره(بعنوان موسس شرکت) شرکت مجتمع جهان فولاد سیرجان را به عهده داشته است.

علی ارجمند سرپرست  ادامه داد: در سال ۱۳۸۳ با راه اندازی واحد احیای مستقیم سردار شهید الله دادی به ظرفیت تولید سالیانه یک میلیون تن آهن اسفنجی، شرکت جهان فولاد سیرجان اولین تولیدکننده آهن اسفنجی در سیرجان بود و همچنین با راه اندازی کارخانه ذوب و ریخته گری شهید زندی نیا با ظرفیت تولید سالانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن شمش فولادی، جهان فولاد سیرجان به اولین تولیدکننده شمش فولادی در سیرجان و تکمیل کننده زنجیره تولید فولاد در منطقه تبدیل شده است. کارخانه میلگرد جهان فولاد در بردسیر نیز بزرگترین و پیشرفته ترین کارخانه نورد جنوب شرق کشور می باشد که با مدیریت دکتر عباسلو پس از ۱۹ پروژه نا موفق و  ۲۷ سال انتظار برای مردم بردسیر توسط شرکت جهان فولاد سیرجان احداث گردید. گفتنی است دکتر علی عباسلو از سال ۸۸ با تاسیس شرکت جهان فولاد سیرجان از خام فروشی سنگ آهن جلوگیری کرد و با ایجاد صنایع فولادی در جهت ایجاد ارزش افزوده و توسعه پایدار در منطقه تلاشهای فراوانی انجام دادند به همین علت از ایشان به عنوان بنیانگذار صنعت فولاد سیرجان نام میبرند.

ارجمند افزود: در این مراسم از شرکت جهان فولاد سیرجان به عنوان شرکت برتر حوزه صنعت و معدن استان کرمان تقدیر شد و شرکت جهان فولاد سیرجان تنها شرکتی بود که دو جایزه و نشان این همایش را دریافت کرد.

کد خبر 4684368

منبع: مهر

کلیدواژه: مجتمع جهان فولاد سیرجان فولاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۴۵۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۷ درصدی تولید سیمان در خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای خراسان جنوبی، مدیر کل صنعت، معدن وتجارت استان در گفتگو با خبرنگار صدا وسیمای استان افزود: سال گذشته یک‌میلیون و ۳۵۹ هزار تن سیمان در خراسان جنوبی تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۷ درصد افزایش داشته است.

آریافر افزود: سال ۱۴۰۲ نیز یک میلیون ۲۷۱ هزار تن سیمان در دو کارخانه سیمان قاین و باقران تولید شد.


وی گفت: در کارخانه‌های سیمان استان تاکنون برای حدود ۷۰۰ نفر شغل ایجاد شده است.


مدیر کل صنعت، معدن وتجارت استان افزود: سیمان استان علاوه بر تأمین نیاز داخل، به کشور افغانستان نیز صادر می‌شود.


آریافر افزود: سال گذشته ۵۰۲ هزار تن سیمان به ارزش ۱۵ میلیون دلار صادر شده است.


همچنین در سی و پنجمین جشنواره امتنان از کارگران، گروه‌های کاری و واحد‌های نمونه خراسان جنوبی، واحد کارگری سیمان قاین به عنوان واحد نمونه استان معرفی شد.


در این جشنواره از شرکت سیمان قاین به عنوان واحد نمونه استان تقدیر شد.تولید سیمان در خراسان جنوبی ۷ درصد افزایش داشته است.

دیگر خبرها

  • شهرک صنعتی زرند بازگشایی شد
  • بازدید مدیرکل صمت خراسان رضوی از مجتمع کشت و صنعت جوین
  • ساخت ١٤٠ هزار واحد مسکونی برای کارگران صنعتی
  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • توضیحات فولاد ازنا در مورد یک خبر
  • اشتغال ۷۰۰ نفر در کارخانه‌های سیمان خراسان جنوبی
  • افزایش هفت درصدی تولید سیمان در خراسان جنوبی
  • افزایش ۷ درصدی تولید سیمان در خراسان جنوبی
  • 3 کارخانه تولید سیم مفتول بزرگ ایران (به همراه راهنمای استعلام قیمت)